Gyakran ismétlődő kérdések

Az alkalmazás regisztrálási állapotának megtekintéséhez válassza a főmenüben a A szoftverről... elemet.

Be kell írnia a regisztrációs kulcsot minden olyan számítógépen, ahol a szoftvert használja. A próbaverzió regisztrálva lesz, amikor beírja a regisztrációs kulcsot, így nem kell letöltenie és telepítenie a programot.

A regisztrált verzió nem tartalmaz vásárlási emlékeztetőt a program indításakor. Tehát ha minden rendben van, akkor nem látja az emlékeztetőt, és a regisztrációs adatai a Névjegy párbeszédpanelen jelennek meg.

Ha egyszerre több gépen szeretné használni a programot, meg kell vásárolnia a megfelelő számú licencet.

A Multiple User License megvásárlásakor egy regisztrációs kulcsot kap minden felhasználó számára. Számos felhasználóval automatizálhatja a regisztrációs folyamatot. Ha megtudja, hogyan kell ezt tenni, kérjük, forduljon hozzánk a vásárlás után.

Lásd még: Regisztrációs kulcs

Amikor megvásárolja az Comfort Clipboard Pro-as szoftvert, használhatja a megvásárolt verziót, amennyit csak akar, éves díjak vagy előfizetések nélkül. A verzió minden apróbb frissítése díjmentesen jogosult.

A vásárlás napjától számított harminc napig ingyenes Major frissítéseket kap. Minden kisebb verzió frissítés ingyenes. Ha például a 9-es verzióhoz licencet vásárolt, akkor a 9.1-es és a 9.2-es verziókkal fog működni, de nem fog működni a 10.0-zel. Frissítésre vásárolhat a következő nagyobb verzióra, csökkentett áron.

Lásd még: Licencszerződés

Kovesd ezeket a lepeseket:

  1. Mentse a program beállításait régi számítógépéről.
  2. Távolítsa el a szoftvert a régi számítógépre.
  3. Telepítse a szoftvert az új számítógépre.
  4. Írja be a regisztrációs kulcsot az új számítógépre, és állítsa vissza a programbeállításokat.

Lásd még: Regisztrációs kulcs

A következő lépéseket kell tennie:

  1. Az általános beállítások mentése: Beállítások > Speciális > Mentés fájlba ...
  2. Mentse a könyvtárat a vágólap előzményeivel és a kedvenc klipjeivel: Beállítások > Vágólapkezelő > Adatkönyvtár.
  3. Állítsa vissza ezeket az adatokat a célszámítógépre.
  • Telepítse az alkalmazást a Program Files mappába. Biztonsági követelmény az új operációs rendszerek számára.
  • Lehet, hogy néhány alkalmazás összetevőit nem telepítették. Próbálja meg újból telepíteni az alkalmazást.